Unisom Suomessa

Osta UnisomOsta Unisom Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UNISOM MERKINNÄT


Unisom käytetään hoitoon satunnaista unettomuus ja vähentää nukahtamisvaikeuksia. Unisom on antihistamiini. Se toimii painamalla keskushermostossa (aivot) tuottaa uneliaisuutta.

UNISOM OHJEET


Käytä Unisom kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Unisom voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.
Kestää vähintään 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa auttaa nukahtamaan.
Jos unohdat annoksen Unisom ja käytät sitä säännöllisesti, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Unisom.

UNISOM VARASTOINTI


Store Unisom huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa tai säiliö suojassa lämmöltä, kosteudelta, ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Unisom poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UNISOM LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Doksylamiini.

ÄLÄ käytä Unisom jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Unisom tai muita vastaavia lääkkeitä
käytät natriumoksibaattia (GHB) tai olet ottanut furatsolidoni tai monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim. feneltsiini) vuonna viimeisen 2 viikon aikana
olet imetät.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Unisom. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on astma, keuhkoahtaumatauti (COPD), krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma, keuhkosairaus, hengenahdistusta tai uniapnea
jos sinulla on tukos maha-, suoli-tai virtsateiden, virtsaamisvaikeudet, diabetes, haavaumat, eturauhasen liikakasvua, glaukooma, sydänsairaus, korkea verenpaine, porfyria, tai kilpirauhasen sairaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Unisom. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Natriumoksibaattiannosta (GHB), koska kasvu unen kesto ja lasku kyvyn hengittää todennäköisesti esiintyä
Furatsolidoni tai MAO-estäjät (esim. feneltsiini), koska vakavia haittavaikutuksia, kuten korkea verenpaine ja kohtauksia, saattaa esiintyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Unisom voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Unisom voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten reagoit Unisom. Käyttämällä Unisom yksin, tiettyjen muiden lääkkeiden tai alkoholin kanssa saattaa heikentää kykyäsi ajaa autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä.
Älä juo alkoholia tai muita lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta (esim. rauhoittavat lääkkeet, rauhoittavat) ottaen Unisom. Unisom lisäävät alkoholin vaikutusta muiden lamaavien. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet ovat lamaavien.
Alkoholi, kuuma sää, liikunta ja kuumetta voi lisätä riskiä huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Jos haluat estää näiden vaikutusten istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Myös istua tai asettua makuulle ensimmäinen merkki huimausta, pyörrytystä tai heikkous.
Älä ylikuumene kuumalla säällä tai harjoituksen aikana tai muuta toimintaa, koska lämpöhalvaus saattaa esiintyä.
Unisom sisältää doksyyliamiini. Ennen kuin aloitat mitään uutta reseptiä tai over-the-counter medicine joista yksi käyttää iholla, lukea ainesosat nähdä, jos se sisältää myös doksyyliamiini. Jos se tekee tai jos olet epävarma, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
Jos unettomuus jatkuu yli 2 viikkoa, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.
Käytä Unisom varoen vanhukset, koska ne voivat olla herkempiä sen vaikutukset, etenkin huimaus, sedaatio, ja pyörrytystä seistessä.
Unisom ei suositella käytettäväksi lapsille nuorempi 12 vuotta. Turvallisuutta ja tehoa tässä ikäryhmässä ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, keskustele lääkärisi kanssa hyödyt ja riskit käytössä Unisom raskauden aikana. Unisom erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Unisom.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, kuiva suu, kurkun ja nenän, paksuuntuminen limaa nenästä ja nielusta.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), kouristukset, vireystason heikkeneminen, hermostuneisuus, nopea syke, hallusinaatiot, tiiviyttä tai hakkaa rinnassa, vapina; hengityksen vinkuminen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Unisom