Uniwarfin (Coumadin) Suomessa

Osta Uniwarfin



Osta Uniwarfin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UNIWARFIN (COUMADIN) MERKINNÄT


Uniwarfin käytetään hoitoon ja ehkäisyyn haitallisia verihyytymiä, jotka voivat esiintyä suonet (laskimotukos), keuhkoissa (keuhkoembolia), joiden tyyppi epänormaali syke (eteisvärinä), tai sen jälkeen sydämen venttiili korvaaminen. Uniwarfin käytetään myös vähentää aivohalvauksen ja muita ongelmia potilailla, joilla on ollut sydänkohtaus. Uniwarfin on antikoagulantti. Se toimii estämällä synteesi tiettyjen hyytymistekijöiden. Ilman näitä hyytymistekijöiden verihyytymiä eivät pysty muodostamaan.

UNIWARFIN (COUMADIN) OHJEET


Käytä Uniwarfin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.
Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen tai ottaa sen yhdessä muiden tuotteiden kanssa, jotka sisältävät varfariinia tai kumariinia.
Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.
Ottaa Uniwarfin samaan aikaan joka päivä. Uniwarfin voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa.
Vältä ruokavalioon laihtua ottaen Uniwarfin. Kerro lääkärillesi, jos painosi muuttuu jostain syystä.
Ottaen Uniwarfin, veren täytyy testata usein. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.
Saatat joutua lopettamaan lääkettä jonkin aikaa, jos tarvitset antibiootteja, leikkaus, hammashoidon, Spinal Tap, tai spinaalianestesian (epiduraali).
Edelleen otettava Uniwarfin vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä unohda yhtään annosta, ellei ohjataan tekemään niin lääkäri.
Jos unohdat annoksen Uniwarfin, ota heti yhteys lääkäriin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Uniwarfin.

UNIWARFIN (COUMADIN) VARASTOINTI


Säilytä Uniwarfin huoneenlämmössä kuumuudelta, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Uniwarfin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UNIWARFIN (COUMADIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Warfarin natriumia.

ÄLÄ käytä Uniwarfin jos:

olet allerginen jollekin vuonna Uniwarfin
olet verenvuototaipumus, verenvuoto-ongelmia (esim. hemofilia), vaikea tai hallitsematon korkea verenpaine, tietyt veren ongelmia (esim. veren valkosolujen tai verihiutaleiden tasot), tai leukemia
sinulla on aktiivinen vakava verenvuoto, aivoverenvuoto, tiettyjä verisuonten ongelmia (esim. aneurysma, dissecting aortta) tai tulehdus sydämen
sinulla on aktiivinen haavauma tai verenvuoto mahan tai suoliston, virtsateiden, sukuelinten tai hengitysteiden
sinulla on äskettäin ollut tai tulee ottaa silmä, aivot tai selkäytimen leikkausta, selkäydinpunktion, spinaalianestesian, tai minkä tahansa suuri leikkaus
olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi
et voi olla rutiininomainen veren hyytymistä testit
et pysty seuraamaan lääkärin ohjeita oikein ja ei ole joku auttaa sinua ottamaan lääkkeesi
käytät Mifepristonin streptokinaasin tai urokinaasin.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Uniwarfin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä tai muita aineita
jos sinulla on hiljattain ollut loukkaantunut, laskenut, synnytys, oli leikkaus
jos sinulla on ollut maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, haavauma, tulehdus), sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta, infektio), veritulppa, anemia tai muita veren ongelmia (esim. proteiini C: n puutos, korkea veren punasolujen tasot), verisuonen ongelmia, tai korkea verenpaine
jos sinulla on ollut jokin maksan, munuaisten tai kilpirauhasen ongelmia, keltaisuus ihon tai silmien, mielenterveyden tai mielialan ongelmia, korkea kolesteroli, niveltulehdus, diabetes tai syöpä
jos sinulla on huono ravinto, keliakia, ravintoaine tai rasvan imeytymistä ongelmia tai alhainen K-vitamiinia tai C-vitamiinia veressä, tai jos juot alkoholia
jos sinulla on kuumetta, erittäin huono terveys, ripuli, nesteen kertyminen, liiallinen rasvan ulosteessa (steatorrhea), uusi tai nykyinen infektion tai tuberkuloosi, tai jos sinulla on alttiina korkeille lämpötiloille pitkäksi aikaa
jos sinulla on sydämen venttiili korvaaminen, kierukka (kierukka), tai katetrin.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Uniwarfin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Hepariini-tai muita antikoagulantteja, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni), salisylaatit (esim. aspiriini), streptokinaasin tai urokinaasia koska vuotoriski voi lisääntyä
Mifepristoni koska runsasta verenvuotoa saattaa esiintyä
Monet reseptiä ja nonprescription lääkkeet (esim. käytetään infektioiden, tulehdus, kipu ja särky, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, kouristukset, mielenterveyden tai mielialan ongelmia, diabetes, vatsa-tai suolisto-ongelmia, epäsäännöllinen syke, syntyvyyden, hormonikorvaushoito, syöpä, ja muut), monivitamiini tuotteita, ja kasviperäisten tai ravintolisiä (esim. yrttiteet, koentsyymi Q10, valkosipuli, ginseng, neidonhiuspuu, mäkikuisma) voivat olla vuorovaikutuksessa Uniwarfin, mikä lisää riskiä vakavia sivuvaikutuksia kuten verenvuoto tai veren hyytymistä .

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Uniwarfin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Uniwarfin ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa. Ota heti yhteys lääkäriin, jos olet ottanut liikaa Uniwarfin.
Älä juo alkoholia, kun käytät Uniwarfin, se voi lisätä riskiä Uniwarfin sivuvaikutuksia.
Älä muuta et toiminnan tasolla tai paino ilman lääkärin kanssa, riski Uniwarfin sivuvaikutuksia voidaan korottaa.
Älä muuta ruokailutottumuksiaan ilman lääkärin kanssa. Syö normaalia, tasapainoista ruokavaliota. Elintarvikkeita, jotka ovat korkea K-vitamiinia (esim. vihreät lehtivihannekset, parsakaali, maksa, tiettyjen kasviöljyjen) voi muuttaa minkä Uniwarfin. Kysy lääkäriltäsi luettelo elintarvikkeista, jotka voivat vaikuttaa Uniwarfin. Kerro lääkärillesi, jos kaikki elintarvikkeet luettelossa ovat osa ruokavaliota.
Älä syö karpalo tuotteita tai juoda karpalomehua, kun käytät Uniwarfin. Kerro lääkärillesi, jos nämä tuotteet ovat jo osa ruokavaliota.
Kohonnut ruumiinlämpö voi voimistaa Uniwarfin. Varo tulossa ylikuumentunut, varsinkin kuumalla säällä.
Uniwarfin vähentää veren hyytymistä. Ole varovainen, kun teet toimintoja, kuten Hampaiden harjaaminen, hammaslangan tai parranajo. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Hakeutumaan välittömästi lääkärin hoitoon, jos kaadut tai vahingoittaa itseäsi. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Älä ota aspiriinia, kun otat Uniwarfin ellei lääkäri niin määrää. Jos saat jo aspiriinia sydämen tai muu sairaus, keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko sinun tulee jatkaa sitä Uniwarfin.
Kerro lääkärillesi, jos saat matkustaa tai jos se rajataan vain vuode tai tuoli pitkään aikaan (esim. autolla tai lentokoneella ratsastaa). Tämä saattaa lisätä riskiä sairastua veren hyytymistä.
Jos hoito Uniwarfin lopetetaan, verenohennuslääkkeitä vaikutukset voivat kestää 2-5 päivää sen jälkeen, kun lopetat sen. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa. Älä yhtäkkiä lopeta Uniwarfin ilman lääkärin kanssa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien tietyt veren hyytymistä testit (esim. PT, INR), voidaan suorittaa, kun käytät Uniwarfin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Uniwarfin varoen Aasian potilaille, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti verenvuotoa.
Käytä Uniwarfin varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti verenvuotoa.
Uniwarfin tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu. Lapset saattavat tarvita useammin laboratoriotesteissä, jos he käyttävät Uniwarfin.
Jos voit tulla raskaaksi, sinun on käytettävä tehokasta ehkäisymenetelmää kun otat Uniwarfin. Jos sinulla on kysyttävää tehokasta ehkäisyä, keskustele lääkärisi kanssa.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Uniwarfin jos olet raskaana. Se on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Uniwarfin erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Uniwarfin, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Ei yleisiä haittavaikutuksia on raportoitu Uniwarfin.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), takaisin, puoli-, lihas-, nivel-tai vatsakipu, musta, tervainen, tai veriset ulosteet , verta virtsassa (vaaleanpunainen tai ruskea virtsaan), veriset tai Kahvijauheen kaltainen oksentaa, rintakipu, heikentynyt virtsaaminen, huimaus, pyörtyminen, kuume, puutuminen tai pistely, kipu, epätavallinen väri tai lämpötilan muutos tahansa alueen elin , kalpea iho, violetti, tumma tai kivulias varpaat, hengenahdistus, ihon haavaumia tai haavoja; aivohalvauksen oireita (esim. sekavuus, puheen puuroutuminen, näköhäiriöitä, yksipuolinen heikkous); äkillinen voimakas kipu jaloissa, jalat, tai varpaat, vaikeuksia niellä, selittämätön turvotus, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa (esim. nenäverenvuoto, epätavallinen verenvuoto ikenistä, lisääntynyt verenvuoto leikkauksista, runsaat kuukautiset tai verenvuoto emättimestä, veren yskiminen, verenvuoto pistoskohdassa), epätavallinen päänsärky tai heikkous, epätavallinen kipu, turvotus tai epämukavuutta, haavoja tai haavaumia, jotka eivät parane kunnolla, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Uniwarfin