Unixime (Suprax) Suomessa

Osta UniximeOsta Unixime Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UNIXIME (SUPRAX) MERKINNÄT


Unixime käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Unixime on kefalosporiiniantibiootti. Se vaikuttaa tappamalla herkkiä bakteereja.

UNIXIME (SUPRAX) OHJEET


Käytä Unixime kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Unixime suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Selvittää infektio kokonaan, jatkaa Unixime koko hoitojakson vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Unixime, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Unixime.

UNIXIME (SUPRAX) VARASTOINTI


Store Unixime huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Unixime poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UNIXIME (SUPRAX) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Cefixime.

ÄLÄ käytä Unixime jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Unixime tai muihin kefalosporiinit (esim. kefaleksiini)
sinun tulee ottaa live lavantautirokotteeseen.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Unixime. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini (esim. amoksisilliini) tai laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on ripuli, maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus), verenvuoto tai veren hyytymistä ongelmia, maksaongelmia tai huono ravinto
jos sinulla on ollut munuaisvaivoja tai olet dialyysihoidossa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Unixime. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai karbamatsepiini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Unixime
Elää lavantautirokotteet koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Unixime.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Unixime voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Unixime saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Unixime varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä muuta annosta muotoja (esim. tabletit, suspensio) Unixime ilman lääkärikäyntiä.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Unixime toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Unixime koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Unixime voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Unixime voi vähentää hyytymään muodostavien solujen (verihiutaleiden) veressä. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Älä saavat elää lavantautirokotteeseen kun käytät Unixime. Se ei ehkä toimi niin hyvin. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet saamassa eläviä lavantautirokotteeseen.
Diabetes potilaat - Unixime voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosia tai virtsan ketoaineet olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Unixime voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Unixime.
Unixime tulee käyttää varoen lapsista 6 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Unixime kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Unixime erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Unixime, tarkista lääkäriltä tai apteekista. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, kaasu, löysät ulosteet, pahoinvointi, vatsakipu tai häiritä.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), veriset ulosteet, heikentynyt virtsaaminen, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikea ripuli, voimakas pahoinvointi tai oksentelu, vaikea vatsakipu tai kouristelua, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, valkovuoto tai kutinaa, valkoiset täplät suussa, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Unixime