Uritol (Furosemide) Suomessa

Osta UritolOsta Uritol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

URITOL (FUROSEMIDE) MERKINNÄT


Furosemidi käytetään hoitoon nesteen kertyminen ja turvotus aiheuttama sydämen vajaatoiminta, maksakirroosi tai munuaissairaus. Sitä käytetään myös yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon nesteen kertyminen keuhkoihin. Furosemidi on loop-diureetti. Loop-diureetit tehdä munuaiset poistaa suurempia määriä elektrolyyttejä (erityisesti natrium-ja kaliumsuolat) ja vettä kuin normaalisti (diureetti vaikutus). Loop-diureetit ovat käyttökelpoisia hoidettaessa monia olosuhteita, joissa suolan ja veden retentio (esim. turvotus, turvotus) on ongelma.

URITOL (FUROSEMIDE) OHJEET


Käytä Uritol kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.
Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset tätä lääkitystä.
Ottaa Uritol suun kanssa tai ilman ruokaa.
Voit olla varma Uritol ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, veren täytyy testata säännöllisesti. Sinun munuaisten tai maksan toiminta voi myös tarvitse testata. Älä missaa mitään tapaamisia.
Jos saat hoitoa korkean verenpaineen, pitää käyttää tämän lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Korkea verenpaine usein ei ole oireita.
Furosemidi voi lisätä määrä virtsaa tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun ensin aloittaa hoito. Jotta tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista.
Jos unohdat annoksen Uritol, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Uritol.

URITOL (FUROSEMIDE) VARASTOINTI


Store Uritol huoneenlämmössä välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C) tiiviisti suljetussa astiassa. Lyhyiksi jaksoiksi lämpötilassa 59-86 astetta F (15-30 ° C) ovat sallittuja. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Uritol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Uritol jos:

olet allerginen jollekin vuonna Uritol
et pysty virtsaamaan.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Uritol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on nestettä vatsaan, kuulon heikkeneminen, maksasairaus, sokeritauti ja matala virtsaneritystä, korkea veren virtsahapon pitoisuuksia, verisairaus, munuaissairaus tai lupus, sinulla on ollut sydänkohtaus tai sinulla on nestehukkaa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Uritol. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Tulehduskipulääkkeet (NSAID) (esim. ibuprofeeni, indometasiini) koska ne heikentävät Uritol tehokkuutta
Aminoglykosidit (esim. gentamisiini), angiotensiini-konvertoivan entsyymin (ACE) estäjiä (esim. kaptopriili), etakryynihappo tai salisylaatit (esim. aspiriini), koska vakavia haittavaikutuksia munuaisiin (heikentynyt kyky virtsata) ja korvat (kuulon heikkenemistä) voi esiintyä
Kloraalihydraatti koska sivuvaikutuksia, kuten liiallinen hikoilu, nopea syke sekä verenpaineen muutokset, voi esiintyä
Digoksiinin tai litium koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Uritol.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Uritol voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Furosemidi saattaa aiheuttaa huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Uritol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Furosemidi saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Diabetes potilaat - Uritol saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Verenpainetta tulee seurata, kun otetaan Uritol.
Lääkäri voi myös määrätä kalium täydentää, kun käytät Uritol. Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai muu tuote, jota on myös kaliumia siinä.
Furosemidi voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Uritol. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Uritol. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Varovaisuutta on käytettäessä Uritol lapsilla, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Uritol kun olet raskaana. Furosemidi erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Uritol, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Poikkeavat ihotuntemukset, virtsarakon kouristus, näön hämärtyminen, ummetus, kouristelua, huimaus, huimaus noustessa istuma-tai makuuasennosta, tunne pyöriä liikkeessä, kuume, päänsärky, huimaus, suun ja mahan ärsytys, lihaskrampit, pahoinvointi, punoitus, levottomuus , korvien soiminen, nähdä keltainen väri, herkkyys auringonvalolle, vein tulehdus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), sekavuus, ripuli, uneliaisuus, suun kuivuminen, liiallinen virtsaaminen, kuulon menetys, ruokahaluttomuus; lihaskipu / krampit / heikkous, nopea tai epäsäännöllinen syke, levottomuus, äkillinen nivelkipu, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallinen jano, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Uritol