Uroflow (Detrol) Suomessa

Osta UroflowOsta Uroflow Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UROFLOW (DETROL) MERKINNÄT


Uroflow on tarkoitettu yliaktiivisen rakon hoitoon oireita halu inkontinenssi, kiireellisyyden ja taajuus.

UROFLOW (DETROL) OHJEET


Ottaa Uroflow juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.

Ottaa Uroflow vedellä. Älä murskata, pureskella, jakaa tai avaa kontrolloidun vapautumisen kapseli. Niele se kokonaisena. Breaking tai avaamisesta pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Säilytä Uroflow huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

Jos et nähnyt annos - ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Suositeltu annos Uroflow Kapselit on 4 mg kerran päivässä vedellä ja niellä kokonaisena. Annos voidaan laskea 2 mg vuorokaudessa yksilöllisen vasteen mukaan ja sietokyvyn, mutta rajoitettu tehoa koskevat tiedot ovat käytettävissä Uroflow 2 mg.

Jos potilaalla on lievä tai keskivaikea maksan vajaatoiminta (Child-Pugh-luokka A tai B) tai vaikea munuaisten vajaatoiminta (CCR 10-30 ml / min), suositeltu annos Uroflow on 2 mg kerran vuorokaudessa. Uroflow ei suositella potilaille, joilla on vaikea maksan vajaatoiminta (Child-Pugh-luokka C). Potilaat, joilla CCKlO ml / min, ei ole tutkittu ja käytöstä Uroflow tässä potilasryhmässä ei suositella.

Potilaille, jotka käyttävät lääkkeitä, jotka ovat CYP3A4-estäjät [esim. ketokonatsoli, klaritromysiini, ritonaviiri], suositeltu annos Uroflow on 2 mg kerran vuorokaudessa.

UROFLOW (DETROL) VARASTOINTI


Store Uroflow 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Uroflow poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.Ennen tolterodiinia, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Kysy apteekista lisätietoja.

Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen kuin käytät tätä lääkettä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos sinulla on: ongelmia tyhjentää rakko kokonaan (virtsaumpi), vakava tukos vatsaan / suolet (ventrikkeliretentio), tietyt silmäsairaus (hallitsematon ahdaskulmaglaukoomaan).

Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: muu virtsarakon ongelmia (esim. virtsarakon ahtauma), vatsa / suolistosairaus (esim. haavainen paksusuolen tulehdus), hidastui liikkuvuus vatsa / suolisto, vaikea ummetus, ohjattu sulkukulmaglaukooma, munuaissairaus, maksasairaus, eturauhasen liikakasvuun, tiettyjen lihasten sairaus (myasthenia gravis).

Tolterodiini voi aiheuttaa sairaus, joka vaikuttaa sydämen rytmiin (QT-ajan pidentymistä). QT-ajan pidentyminen voi harvoin aiheuttaa vakavia (harvoin kuolemaan) nopea / epäsäännöllinen syke ja muita oireita (kuten voimakasta huimausta, pyörtyminen), jotka vaativat välitöntä lääkärinhoitoa. QT-ajan pidentyminen voidaan korottaa, jos sinulla on tiettyjä sairauksia tai käytät muita lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa sydämen rytmiin (ks. myös Lääkkeiden yhteisvaikutukset kohta). Ennen kuin käytät tolterodiinia, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista: sydänvaivoja (sydämen vajaatoiminta, hidas syke, QT-ajan pidentyminen EKG), suvussa sydänvaivoja (QT-ajan piteneminen EKG, äkillinen sydämen kuolema).

Alhainen kaliumin tai magnesiumin veressä voi myös lisätä riskiä QT-ajan pidentymistä. Tämä riski voi lisääntyä, jos käytät tiettyjä lääkkeitä (esim. diureetit / "vesi pillereitä") tai jos sinulla on olosuhteissa, kuten kovassa hikoilu, ripuli tai oksentelu. Keskustele lääkärin kanssa tolterodiinia turvallisesti.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka vaatii valppautta tai selkeää visiota, kunnes olet varma, voit suorittaa tällaista toimintaa turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomien.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa hikoilun vähentyminen. Vältä ylikuumeneminen kuumalla säällä, saunat, tai sen aikana liikuntaa tai muuta rasittavaa toimintaa, koska lämpöhalvaus saattaa esiintyä.

Munuaisten toiminta heikkenee kun ikääntyessään. Tämä lääkitys poistetaan munuaisten kautta. Siksi vanhukset voivat olla herkempiä tämän huumeen.

Tätä hoitoa tulee käyttää vain, kun se on selvästi tarpeen raskauden aikana. Ei tiedetä, onko Uroflow vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, tämä lääke äidinmaitoon. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Uroflow: nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Uroflow ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

rintakipu, nopea tai epäsäännöllinen syke;
sekavuus, hallusinaatiot;
virtsaamisen tavanomaista vähemmän tai ei ollenkaan, tai
kivulias tai vaikea virtsaaminen.

Vähemmän vakavat Uroflow haittavaikutuksia voivat olla:

suun kuivuminen, silmien kuivuminen;
näön hämärtyminen;
huimaus, uneliaisuus;
ummetus tai ripuli;
mahakipu tai häiritä;
nivelkipu, tai
päänsärky.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Uroflow