Uroxatral Suomessa

Osta UroxatralOsta Uroxatral Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UROXATRAL MERKINNÄT


Uroxatral käytetään hoitoon eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH) miesten kanssa laajentuneen eturauhasen. Sitä voidaan myös käyttää tietyin edellytyksin kuin lääkärisi määrää.

Uroxatral (alfutsosiinilla) kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan alfa-adrenergiset salpaajat. Uroxatral rentouttaa lihaksia eturauhasen ja virtsarakon kaulan, jolloin se on helpompi virtsata.

Uroxatral voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

UROXATRAL OHJEET


Ottaa Uroxatral juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.

Uroxatral otetaan yleensä kerran päivässä, heti ruokailun jälkeen. Yritä ottamaan lääkkeensä samaan aikaan joka päivä. Älä ota sitä tyhjään vatsaan. Älä murskaa, pureskele tai rikkoa laajennettu release tabletti. Niele se kokonaisena. Breaking pilleri saattaa aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla. Uroxatral alentaa verenpainetta ja voi aiheuttaa huimausta tai pyörtyminen, varsinkin kun aloitat ottaen se, tai kun aloitat uudestaan. Soita lääkärillesi, jos sinulla on voimakasta huimausta tai tuntuu saatat pyörtyä.

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Käytä lääkettä lääkärin määräämän.

UROXATRAL VARASTOINTI


Store Uroxatral huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Pidä Uroxatral poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UROXATRAL LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: AlfutsosiiniSinun ei tule käyttää Uroxatral jos olet allerginen alfutsosiinille, jos sinulla on vaikea maksasairaus tai jos käytät myös ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), tai ritonaviirin (Norvir). Älä ota Uroxatral muiden vastaavien lääkkeiden kuten doksatsosiinia (Cardura), pratsosiini (Minipress), silodosiini (Rapaflo), tamsulosiinille (Flomax), tai teratsosiini (Hytrin).

Uroxatral voi aiheuttaa huimausta tai pyörtymisen. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Vältä seisomaan pitkiä aikoja tai tulossa ylikuumentunut rasituksessa ja kuumalla säällä. Vältä liian nopeasti istuma-tai makuuasennosta, tai saatat tuntea huimausta.

Uroxatral voi vaikuttaa oppilaiden kaihileikkauksen aikana. Kerro silmä kirurgi etukäteen, että käytät tätä lääkitystä. Älä lopeta Uroxatral ennen leikkausta ellei kirurgi käskee.

On monia muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Uroxatral. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät.
Ennen Uroxatral

Älä käytä Uroxatral jos olet allerginen alfutsosiinille, tai jos sinulla on:

vaikea maksasairaus;

jos käytät myös vastaavia lääkkeitä kuten doksatsosiinia (Cardura), pratsosiini (Minipress), silodosiini (Rapaflo), tamsulosiini (Flomax), tai teratsosiini (Hytrin), tai

jos käytät myös ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), tai ritonaviirin (Norvir).

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä Uroxatral Annosta tai erityisiä testejä:

eturauhasen syöpä;
maksasairaus;
munuaissairaus;

henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä;

angina pectoris (rintakipu);

sepelvaltimotauti (karkaistu valtimoissa);

historia matala verenpaine (vaikka aiheuttama lääkitystä), tai

jos käytät tiettyjä lääkkeitä HIV tai AIDS.

Uroxatral voi vaikuttaa oppilaiden kaihileikkauksen aikana. Kerro silmä kirurgi etukäteen, että käytät tätä lääkitystä. Älä lopeta Uroxatral ennen leikkausta ellei kirurgi käskee.

Vaikka tämä lääkitys ei ole tarkoitettu naisille, Uroxatral ei odoteta vahingoittaa sikiötä. Jos olet nainen käyttää tätä lääkettä, kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Uroxatral ei ole tarkoitettu käytettäväksi lapsille.

Tärkeät turvaohjeet:

Uroxatral voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Estämään huimaus, välttää seisomaan pitkiä aikoja tai tulossa ylikuumentunut rasituksessa ja kuumalla säällä.

Vältä liian nopeasti istuma-tai makuuasennosta, tai saatat tuntea huimausta. Nouse ylös hitaasti ja tasainen itse estämiseksi syksyllä. Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Uroxatral.Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Uroxatral. Alla on vain osittainen luettelo. Kerro lääkärillesi, jos käytät:

atenololi (Tenormin);

arseenitrioksidi (Trisenox);

simetidiini (Tagamet);

conivaptan (Vaprisol);

diltiatseemi (Cardizem CD, Cartia XT, Tiazac);

droperidoli (Inapsine);

enoksasiini (Penetrex);

imatinibi (Gleevec);

isoniatsidi (tuberkuloosilääke);

antibiootti kuten klaritromysiini (Biaxin), dalfopristiinin / kinupristiini (Synercid), erytromysiini (EES, EryPed, Ery-välilehti, Erythrocin), levofloxacin (Levaquin), moksifloksasiinia (Avelox), pentamidiinin (NebuPent, PENTAM), tai telitromysiinin (Ketek );

masennuslääke kuten amitriptylline (Elavil, Vanatrip), klomipramiini (Anafranil), desipramiini (Norpramin) tai nefatsodoni;

sienilääke lääkitys kuten clotrimazole (Mycelex Troche) o vorikonatsolin (VFEND);

malarian lääkitys kuten klorokiinia (Arelan) tai meflokiini (Lariam);

nitraatti sydänlääkitys, kuten nitroglyseriini (Nitrostat, Nitrolingual, Nitro-Dur, Nitro-tarjous, ja muut), isosorbididinitraatti (Dilatrate-SR, Isordil, Sorbitrate) tai isosorbidimononitraatti (Imdur, ISMO, Monoket);

sydän-tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem) Felodipiinillä (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, covera, Isoptin, Verelan), ja muut;

sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), dofetilidia (Tikosyn), disopyramidi (Norpace), ibutilidi (CORVERTin), prokainamidi (Pronestyl), propafenoni (Rythmol), kinidiini (Quin-G), tai sotaloli (Betapace);

HIV / AIDS lääketieteen kuten atatsanaviiri (Reyatazia), delavirdiini (RESCRIPTOR), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), nelfinaviiri (Viracept), sakinaviiri (Invirase), tai ritonaviirin (Norvir);

ehkäisevää lääkettä tai pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon, kuten dolasetroni (Anzemet) tai ondansetroni (Zofran);

lääkkeet psyykkisten häiriöiden hoitoon, kuten klooripromatsiini (Thorazine), klotsapiini (FazaClo, Clozaril), haloperidoli (Haldol), pimotsidi (Orap), thioridazine (Mellaril), tai tsiprasidoni (Geodon);

migreeni lääke kuten sumatriptaani (Imitrex) tai tsolmitriptaani (Zomig), tai

huumaavia lääkkeitä kuten metadoni (Dolophine, Methadose).

Tämä lista ei ole täydellinen ja monia muita lääkkeitä, jotka voivat vuorovaikutuksessa Uroxatral. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä. Pitää luetteloa kaikista lääkkeistä ja näyttää sen mihin tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Uroxatral: nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Uroxatral ja soita lääkärillesi heti jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:

uusi tai paheneva rintakipu;

pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien);

tuntuu kuin ehkä pyörryt, tai


peniksen erektio on kivulias tai kestää 4 tuntia tai kauemmin.

Vähemmän vakavat Uroxatral haittavaikutuksia voivat olla:

lievä huimaus;

päänsärky;

väsymystä, tai

kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Uroxatral