Uterine (Vasodilan) Suomessa

Osta UterineOsta Uterine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

UTERINE (VASODILAN) MERKINNÄT


Uterine käytetään parantaa verenkiertoa joissakin olosuhteissa (esim. aivoverenkierron vajaatoiminta, valtimonkovettumistautiin obliterans, Buergerin sairaus, Raynaud'n tauti). Uterine on verisuonia laajentava aine. Se toimii rentouttava ja laajentaa verisuonia lihaksissa ja muissa kudoksissa, mikä auttaa parantamaan verenkiertoa (maksuvälineenä) näitä lihaksia ja kudoksia.

UTERINE (VASODILAN) OHJEET


Käytä Uterine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Uterine voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.
Jos unohdat annoksen Uterine, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Uterine.

UTERINE (VASODILAN) VARASTOINTI


Säilytä Uterine huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Uterine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

UTERINE (VASODILAN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: isoksupriini.

ÄLÄ käytä Uterine jos:

olet allerginen jollekin vuonna Uterine
olet verenvuotoa verisuonia
olet työn tai olet juuri synnyttänyt.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Uterine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet verenvuoto-ongelmia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Uterine. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta eri Uterine tunnetaan tällä hetkellä.

Tärkeät turvaohjeet:

Uterine saattaa aiheuttaa huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten reagoit Uterine. Käyttämällä Uterine yksin, tiettyjen muiden lääkkeiden tai alkoholin kanssa saattaa heikentää kykyäsi ajaa autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä.
Ennen kuin mitään sairaanhoitoa tai hammashoitoa, ensihoito, tai leikkaus, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Uterine.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi Uterine, keskustele lääkärisi kanssa hyödyt ja riskit käytössä Uterine raskauden aikana. Ei tiedetä, Uterine erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Uterine, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista keskustella riskit lapselle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Kun käytetään pieninä annoksina, ei yleisiä haittavaikutuksia on raportoitu tämän tuotteen kanssa.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, nopea tai epäsäännöllinen syke, vakavaa tai jatkuvaa huimausta.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Uterine